Traductor

dijous, 31 d’octubre del 2013

Layout II: marc de fusta.

Bones! Avui, seguint amb la temàtica layouts, us ensenyo una altra manera per mostrar/guardar els vostres layouts. En aquesta ocasió, en un taller de Cromatismes, vam fer servir un marc de fusta d'Artemio. Aquest marc té l'avantatge que té fondària i ens permet decorar les nostres pàgines amb flors, botons i altres figures que donen relleu a la creació sense que s'aixafi i a més queda protegit.




També es poden fer servir altres tipus de marcs convencionals amb les opcions de treure el vidre, perquè la creació tingui espai o bé deixant el vidre i decorant la part de fusta amb els embellidors que nosaltres vulguem.

Desitjo que les idees d'avui us siguin útils per les vostres creacions!!

Bona castanyada a tothom!!!
 
 Image and video hosting by TinyPic

dimarts, 29 d’octubre del 2013

Layout I: base de cartró.

Bon dia!! Avui que m'he llevat molt aviat i aprofito per fer una publicació ben matinera abans d'anar a treballar. Aquesta setmana estic de celebració i és que farà 2 anys que em vaig casar. Buf, com passa el temps!!

Aprofitant aquest esdeveniment, aquesta i les properes publicacions us mostraré diferents maneres de presentar/guardar un layout.
Primer de tot hem de saber que quan es parla de layout es fa referència a una pàgina de 30,5x30,5cm o dit d'una altra manera 12x12 pulsades (mides normals dels papers d'scrap). Afegir també que com tot, un/a pot variar les mides dels layouts segons els seus interessos.

Per començar us ensenyo un layout que vaig crear per un taller a scrapejANt.


 Vaig utilitzar paper estampat pel fons i per resaltar les fotos, vaig crear uns marcs de cartolina blanca entintats amb tinta distress. També vaig fer servir per decorar cintes, botons i un troquel i per fer el títol, un segell d'abecedari i la tècnica d'embòs. (Properament tutorial) 
I per poder-lo penjar i que tingués més cos, vaig enganxar la pàgina en un cartró i vaig posar-li un cordeta.

Desitjo que us hagi agradat i que us hagi donat una idea nova a aquelles que comenceu o voleu començar.

Bon dimarts!!!
Image and video hosting by TinyPic

diumenge, 27 d’octubre del 2013

Una tarda de dissabte compartida.


Ahir va ser una tarda de dissabte diferent; una tarda d'scrap compartida amb la Joana. Vam aprofitar per començar a fer les postals de Nadal.

Primer de tot vam mirar 2 tutorials diferents i finalment ens vam decidir per fer l'avet de l'Elena Roche. Aleshores cada una anava creant les seves postals. Semblava que teniem molt temps per endavant, però quan fas scrap les hores passen volant i ràpid l'hora de plegar.




Però va ser una bona tarda d'scrap, de xerrades (tot i que poquetes comparat amb el que xerrem les dues; estàvem concentrades) i també vam tenir temps d'agafar forces berenant uns croissants i un tè.

La propera quedada a Mataró....

I ara us presento el resultat de 3 postals de Nadal!!!




 
Image and video hosting by TinyPic

dijous, 24 d’octubre del 2013

Xec regal!

Bon dia! Què tal la setmana? Mmm, que ve ja és dijous i tenim el cap de setmana més a prop.

Avui us ensenyaré unes targes "xec regal" que em va demanar que fes la Mireia pel seu centre d'estètica. En alguna ocasió una clienta vol regalar un tractament a una altra persona i la Mireia volia tenir unes targes diferents i originals per anotar-lo. Aquest va ser el resultat final!




Ah! i ja ho sabeu si voleu fer un detall d'estètica, passeu pel centre i fareu doble regal; el tractament i una targeta molt original!!!


Image and video hosting by TinyPic

dilluns, 21 d’octubre del 2013

Es casa!!!

Bon dia i bon inici de setmana!

Avui us ensenyaré una llibreta que vaig fer el setembre per una amiga que es casarà el juliol que ve. Em feia il·lusió fer-li un detall i vaig pensar que una llibreta li seria molt útil per anotar tot allò relacionat amb els preparatius del casament; invitats, detalls pels invitats, organització de les taules....

Vaig pensar en diferents models de llibreta i finalment em vaig decidir per fer una llibreta seguint el tutorial de Dos piruletas. Aquesta llibreta que ens presenta la Maribel és un format còmoda per portar al bolso, perquè és petita i pesa poc i és molt original. A més de tenir espai per anotar, també té unes butxaquetes a on es poden guardar, per exemple, targetes.

Us deixo unes fotos perquè veieu la portada i algunes pàgines de l'interior.



Desitjo que us hagi agradat i fins la propera!!!

dissabte, 19 d’octubre del 2013

Obert - tancat

Bon dia a tothom!

Avui us ensenyo uns cartells de "obert -tancat" que vaig crear pel centre d'estètica de la Mireia i per la botiga d'objectes de regal i decoració de la Mina.

Per elaborar els cartells primer de tot trio una forma. En aquesta ocasió vaig triar una pàgina dels àlbums de cartró d'Artemio que podeu trobar a diferents botigues com a inscrapyland i a creatividades. A continuació forro la base amb els papers escollits i la decoro amb cintes, flors, troquels, estampo algun segell, ...
Al final hi poso dos eyelets (traus metàl.lics o ojales) i una cordeta que serviran per penjar-ho a la porta.


Desitjo que us hagi agradat i fins la propera publicació!
Bon cap de setmana!!!

Ah! i perdoneu la qualitat de les fotos, però és que alhora que aprenc a fer anar al blog, també estic aprenent a utilitzar l'editor de fotos pickmonkey i buf, és un nou repte per mi.;)

Image and video hosting by TinyPic

dimarts, 15 d’octubre del 2013

De fira!!!

Aquest cap de setmana 11,12 i 13 d'octubre a Sabadell es celebrava la Fira Diymania, inspirada en la filosofia del "Do it yourself" (fet per un mateix). Com que m'agrada anar de fira i aquesta no la coneixia, el dissabte vaig anar-hi a fer el xafarder juntament amb el meu marit.

Hi havia expositors de materials de patchwork, d'scrap, llanes i materials de resposteria. Vaig mirar, remanar i comprar algunes cosetes que necessitava pels propers projectes en ment a Creativitart i Fitaller.
 

  Image and video hosting by TinyPic

diumenge, 13 d’octubre del 2013

Per fi ha arribat el dia!!!

Hola a tothom! Per fi m'he decidit i després d'un any donant-hi voltes i escalfant el cap a uns i a altres, us presento el meu blog Tresors d'scrap. A través d'ell pretenc contribuir en la difusió de l'scrap. Un món en el qual fa 3 anys vaig introduir-me i em va fascinar tant, que ja forma part del meu dia a dia.
 
A poc a poc us aniré presentant els meus projectes i us informaré de tot allò relacionat amb l'scrap que pot ser d'interés. M'agradarà compartir aquesta nova aventura amb vosaltres. M'acompanyeu??

 
Image and video hosting by TinyPic