Traductor

dimecres, 29 de gener del 2014

Nou projecte: fer un project life???

Bones gent!
 
Sabeu els/les que em seguiu, que aquests dies estic immersa en la creació de projectes relacionats amb l'arribada d'en Nil. Bé doncs, ara se'm presenta un dubte.
Tinc ganes de fer un diari per anar escrivint fets relacionats amb l'evolució del petit de casa i a més enganxar-hi alguna foto significativa, però no sé ben bé com.
 
He pensat fer una llibreta, però tot i que la faci amb scrap, no deixa de ser una llibreta. La trobo poc atractiva.
També he pensat en elaborar un àlbum per posar en una banda una foto i a l'altra deixar espai per escriure. Però com fer l'estructura? Hauria de permetre anar afegint fotos,per tant hauria de ser amb anelles i gros. Però ara és difícil saber amb exactitud com hauria de ser la seva estructura ideal, perquè els esdeveniments poden ser molts.
Però avui mirant pel facebook, una noia del grup "scrapbooking en españa" ha ensenyat el seu project life i se m'ha encès la llum. Podria ser un bon projecte. Podria oferir-me l'estructura que necessito. I com que del project life en sé poc, he buscat informació.
 
Què és el project life?
 
Pel que he llegit, és un àlbum que es realitza durant un any i et permet recopilar moments importants d'aquest mitjançant fotos i text. Pots afegir targetes decorades amb missatges que venen donats o que escrius tu mateixa, també entrades o targetes d'algun lloc que ens ha resultat interessant...
Per anar-ho guardant s'utilitzen unes fundes de 30x30cm amb compartiments de diferents mides. Cada funda representa una setmana, així que en total l'àlbum té 52 fundes com setmanes té 1 any. Tot i que el pots fer mensualment.
 
 
 
Ara seguiré valorant l'opció i em decidiré. El que tinc clar és que ho faré molt a la meva manera, ni setmana ni mesos. Al meu aire i quan els moments interessants succeeixin i a la mesura del temps disponible que sóc conscient que el principi serà poc.

Bé, aquí us deixo informació de tot el que he trobat fins ara; per si alguna persona s'anima i en vol fer un.
 
La creadora del Project life, Becky Higgins ens presenta un vídeo a on ens explica què és. Està amb anglès, però és molt il.lustratiu.A la seva pàgina també podeu trobar informació del material que s'utilitza.

 
L'Eva Álvarez, de Up&scrap, ens explica què és i què cal tenir en compte, aíxí com també ens especifica quin és el material que es necessita i el com organitzar el material i el treball.
 
També hi ha un bloc en castellà específic de project life amb informació interessant.
 
I si voleu comprar el material:
 
Bé, si algú em vol deixar un comentari explicant-me la seva experiència fent un project life, doncs benvingut sigui. També m'ajudarà a aclarir-me.
 
 
 
Image and video hosting by TinyPic

dilluns, 27 de gener del 2014

El cartell d'en Nil

Bon dia!!
Ser que últimament sóc monotema, en Nil cap aquí i en Nil cap allà, però tots o quasi tots els projectes que estic realitzant ara són per a ell.
 
Bé, doncs avui us vull ensenyar el cartell que li he fet per la porta. He anat provant diferents opcions i després de consultar-ho amb el pare (que ell també ha de dir la seva), he triat aquest format.

 
 
La base és de cartró i els papers utilitzats són  cartolines llises i texturitzades i un paper de la col.lecció "All about a boy" de Echo park.  A més he alterat, de manera senzilla i per primera vegada, unes lletres de fusta de Fitaller i he estampat i pintat un segell d'Artemio per acabar-li de donar un toc al cartell.
 
Desitjo que us agradi i fins la propera.
 

Image and video hosting by TinyPic

dissabte, 25 de gener del 2014

El primer layout d'en Nil.

Bones! Ja estic de 37 setmanes i 1 dia, ai, ai...s'acosta el moment de veuret' la carona Nil. I mentres m'espero, vaig fent projectes d'scrap per tu.
 
Avui us ensenyo el primer layout, d'una sèrie de 3 que estic fent per decorar-li l'habitació.
 
He escollit 3 papers de la col.lecció Baby boy de Diecuts with a view   i 3 marcs Ribba d'IKEA  que tenen fundària, ideals pels projectes d'scrap que tenen volum.
 
Aquí teniu el resultat:


 



Com que el paper era molt decorat, no m'ha calgut decorar-lo molt més. Simplement he fet una etiqueta estampant un segell i fent-li embòs. He enganxat el nom de Nil i 3 botons.

Ara a seguir ideant els altres quadres, fent el cartell de la porta entre d'altres.

Bon dissabte a tothom!!

    

dijous, 23 de gener del 2014

I va de premis!!!


Bon dia, avui volia aprofitar aquesta entrada, per anunciar que fa  10 dies vaig rebre un altre premi. Aquest cop l'he rebut per part de l'Arantxa de somriures de paper. Moltes gràcies guapa!!




Em demana que expliqui 11 coses relacionades amb el món de l'scrap. Doncs aquí les teniu:

1.- Vaig descobrir l'scrap fa més de 3 anys.

2.- El meu primer contacte va ser realitzant cursos a Cromatismes.

3.- Les meves primeres creacions van ser layouts, targetes i postals de Nadal.

4.- Després em vaig atrevir fent un mini àlbum per una amiga i un àlbum de nadó que em van encarregar. Tot molt simple perquè no tenia gaire material, ni molts coneixements.

5.- Quan vaig descobrir que una amiga, de la infantesa - adolescència també feia scrap de manera autodidàcta, mirant tutorials i utilitzant la seva pròpia imaginació. Tenia un estil molt diferent el meu, comprava a botigues diferents...Compartir estones amb ella em va va obrir noves portes en aquest món.

6.- El maig del 2012 comencem a fer tallers amb l'Arantxa al nostre poble i ens van anar tant bé, que ens vam animar a buscar un petit local.

7.- Del setembre del 2012 a l'abril del 2013, amb el nom d'scrapejant, seguim amb els tallers. Després ho deixem per diferents motius. L'experiència va ser curta, però molt bona i divertida.

8.- També hem participat a 2 fires del nostre poble, per donar a conèixer l'scrap i vendre el nostre material. Sempre que les circumstàncies ens ho permetin, repetirem!!!

9.- L'scrap m'ha anat molt bé com a teràpia en moments que no he estat bé, com per exemple quan no em sortia feina de mestra el curs passat. A més, quan faig scrap se'm passen les hores volant i m'agrada.Cal dir que quan la inspiració t'abandona, fa ràbia si et ve molt de gust fer un projecte. Desconetar una estona ajuda i segur que torna en un altre moment.

10.- Sempre que puc, perquè a vegades se m'acumulen les idees, els projectes començats i la manca de temps, regalo scrap. Sempre m'ha agradat regalar les pròpies creacions i a més, m'agrada veure la cara de l'altra persona quan ho rep.

11.- I d'ara en endavant, degut al naixement d'en Nil, no disposaré de tant temps per fer scrap, però desitjo que passats uns mesos i que ell i jo ens hàgim acostumat un a l'altra i tinguem la rutina més per la mà, em quedin estonetes per seguir gaudint de l'scrap. M'agradaria que fos present a la meva vida sempre.


I ara em toca a mi otorgar aquest premi a altres persones que tenen un bloc amb menys de 200 seguidors/es. A més dir que els he triat perquè alguns dels seus treballs em semblen interessants i volia que els puguéssiu veure.







I aquí les 11 preguntes que hauran de contestar:

1.- Quan vas descobrir l'scrap?
2.- Què et va enganxar de l'scrap?
3.- Quin va ser el teu primer projecte?
4.- Com t'inspires? Mires tutorials a youtube, mires altres blocs...
5.- Quin és l'estil que predomina més en les teves creacions?
6.- Quina tècnica t'agrada i encara no t'has decidit a provar?
7.- Quin és l'objectiu de crear el bloc?
8.- A quines botigues (on line o físiques) acostumes a comprar?
9.- Quina ha estat la teva última compra?
10.- Scrapejar sola o amb companyia?
11.- En quin projecte estàs treballant últimament?

Gràcies per contestar -les  i si voleu saber més sobre el premi clicleu aquí.

Fins la propera i seguiu deixant volar la imaginació, perquè els resultats poden ser fantàstics.
 

Image and video hosting by TinyPic

dimarts, 21 de gener del 2014

L'àlbum d'en Nil: 1a part.

Bon dia!
A poc a poc vaig avançant amb els projectes per en Nil. N'hi ha tants en ment, que els haig d'anar fent amb calma. A més fer scrap amb aquesta panxota que tinc, no és gaire còmoda, us ho puc assegurar.

Avui us porto un tastet del seu 1r àlbum d'scrap. Abans de fer-lo vaig donar moltes voltes en quina era la millor opció i al final em vaig decidir per una mida d'àlbum de 22x22cm i amb espirals. Alhora d'estructurar les pàgines internes vaig decidir que hi hauria 2 papers per mes, és a dir 4 pàgines.
A la 1a pàgina hi hauria una etiqueta a on especifiqués de quin mes es tracta (sense especificar nom, ja que no sabem exactament quan neixerà) i una segona etiqueta a on escriure la data exacte de la foto, el lloc a on s'ha fet o un petit comentari, a més de l'espai per enganxar-hi la foto de 10x15cm.

Exemple:

 
Després les altres dues pàgines seguirien el model d'aquests exemples; espai per una foto de 10x15cm, segell estampat i etiqueta a on escriure la data exacte de la foto, el lloc a on s'ha fet o un petit comentari.
 



I per acabar, l'última pàgina del mes hi hauria una butxaca que permetria afegir mínim 4 fotos més de 10x15cm. L'etiqueta a on enganxar la foto tindria una pestanya pensada per escriure la data exacte de la foto i el lloc a on s'ha fet. Aquí en teniu l'exemple.
 



Desitjo que us estigui agradant i la idea us serveixi per les vostres futures creacions. Jo estic gaudint molt fent-lo i tinc ganes de veure el resultat final.
Més endavant més fotos.

Que tingueu bon dia i gràcies per la vostra visita.

Image and video hosting by TinyPic

dilluns, 20 de gener del 2014

Valoració del bloc; els tres primers mesos!!!

Només fa 3 mesos que vaig crear el bloc i en faig una primera valoració.
 
Em pregunto si estic rebent els resultats esperats i si em val la pena tenir-lo. Són moltes les hores que hi dedico fent les fotos dels projectes, editant-les i fent les diferents publicacions. A més després ho comunico al meu facebook i també a un grup d'scrap del facebook que es diu "scrapbooking en España". Perquè la gent ho sàpiga.
Totes aquestes hores, són hores que no puc dedicar a crear, que en realitat és el que més m'agrada.
 
Sóc conscient que actualment hi ha molts blocs i altres xarxes socials. Sé que costa seguir tot allò que trobem per internet i ens agrada.  Sé que el format del meu bloc podria ser més atraïent visualment. Potser les meves publicacions més extenses o les imatges més quantioses. Potser les meves creacions no són tant espectaculars com les d'altres persones que són unes artistasses, però hi ha molts estils i seguirdors/es per tot. Potser el fet d'escriure'l en català, no arriba a tanta gent. Però té traductor i per tant, si realment t'interessa, em pots seguir . A més jo també em miro blocs amb altres idiomes i si no tenen aquesta opció, doncs m'ho monto per traduir-ho amb algun traductor de la xarxa.
 
Bé, no sé exactament quin és el motiu, potser una barreja de tots els factors comentats, potser jo que sóc molt impacient i haig de deixar que el bloc vagi madurant, potser fent-li un "canvi de look"????
 
Bé caldrà deixar passar un temps més i tornar a valorar si la opció més vàlida, per donar a conèixer les meves creacions, és tenint un bloc. O pel contrari, caldrà buscar una altra alternativa.
 
Carai, quin rotllo us he fet!!;)

Bé, afegir que tot i aquests pensaments seguiré per aquí, perquè em segueix venint de gust i perquè hi ha gent que sí que reconeix la meva tasca. Gràcies a tots/es els que ho feu i bon dilluns a tothom!!!
 
Image and video hosting by TinyPic

diumenge, 19 de gener del 2014

Més premis!!!

Bon dia!!
Mirar el bloc i descobrir que a poc a poc els teus seguidors/es augmenten i que les visites també, et donen una empenta per seguir mostrant allò que fas i que t'omple. I quan reps premis, la il.lusió es multiplica.

Fa dies us vaig comentar que m'havien donat 2 premis i a la vegada jo havia de donar-los a altres blocs. Em va quedar una feineta pendent i és la de donar el premi Dardos a 11 blocs i fer-los preguntes. La veritat és que de blocs n'hi ha un munt i molts de molt interessants i molts que t'agraden que ja han rebut aquest premi. I com que l'objectiu és donar-nos a conèixer uns als altres, doncs jo he triat aquests blocs perquè la seva difusió creixi.

Premis Dardos:
Les normes del premi són:
- Donar el premi a 11 blocs amb menys de 200 admiradors/es i formular-los 11 preguntes.
- Fer-se fan de la persona que te l'ha donat i nombrar el seu bloc.
- Explicar 11 coses sobre mi.
- Contestar 11 preguntes.
- Posar la imatge del premi al bloc.

Blocs:












I aquí les meves preguntes per a elles:
 
1.- Quan vas començar a fer scrap?
2.- Fas algun altre tipus de manualitats?
3.- Quin és el primer projecte que vas fer d'scrap?
4.- A quines botigues acostumes a comprar?
5.- Quina ha estat l'última compra que has fet?
6.- Quan vas crear el teu bloc i per què?
7.- Com definiries el teu estil?
8.- Què no pot faltar mai en les teves creacions?
9.- Què t'agrada fer més (àlbums, caixes, cartells...)?
10.- Quines són les teves fonts d'inspiració?
11.- En quin projecte d'scrap estàs treballant actualment.

Fins la propera!!

Image and video hosting by TinyPic

divendres, 17 de gener del 2014

Benvinguts!!!

Bon dia !!!
 
Avui us vull ensenyar uns cartells de "Benvinguts" que vaig regalar ahir mateix a dues amigues, l'Anna i l'Eli. Els vaig fer amb molta estima i m'ha encantat el resultat. I a elles, per les seves cares, també vaig denotar que els va fer il.lusió i els va agradar.
 
A l'hora de triar els papers, vaig tenir molt en compte els colors que predominen a casa seva.
Aquest primer és el de l'Anna i per fer-lo vaig escollir un paper de la col.lecció d'American Crafts: The color of memories de la Amy Tangerine.
 
 
 
I per l'Eli vaig fer servir papers de 2 col.lecions. El paper de base és de la Marisa Bernal "1921": el clasico vichy i les bandaroles estan fetes amb la col.lecció de My mind's eye "Lime twist" de Jen Allyson. 

 
En els dos vaig utilitzar de base un llenç de 30x30 cm, segells, cinta de puntilles, a més d'altres detalls com un botó i unes ulleres de fusta de Fitaller. A més vaig deixar un espai perquè puguéssin posar una fotografia de 10x15cm d'elles i les seves respectives parelles, perquè encara fos més personalitzat.

Desitjo que us hagi agradat i inspirat en futurs projectes.
 
 
Image and video hosting by TinyPic

dimarts, 14 de gener del 2014

Ara també a Pinterest.


Bones!!!
Avui us vull comunicar que fa uns dies que tinc Pinterest.
La veritat és que a poc a poc, tot i que em costa entrar-hi, vaig introduint-me en el món de les xarxes socials. Un dia vaig notar que havia de fer el pas cap a una direcció o cap a una altra,i vaig optar per tenir Pinterest.
 
I per què?
Doncs perquè és una xarxa social molt visual que em permet guardar, organitzar i compartir imatges i videos que m'interessen. Puc crear taulers, que són com carpetes, de diferents temes que trobo per internet. Puc penjar les imatges de les meves pròpies creacions, a més puc seguir altres pinterest. 
 
Tots aquests motius són pels que em vaig decidir. Estava cansada de guardar a " favorits " els treballs que veia per internet, o apuntar la direcció d'un bloc a un full que sovint s'acabava perdent...
Així ho tinc tot guardat en un mateix lloc i puc compartir-ho amb totes les persones que estiguin interessades.

I què podeu trobar?
Sobretot molt d'scrap i properament també hi podreu trobar receptes de cuina i altres manualitats d'interès.
 
 
i podreu descobrir què m'inspira. Segur que també hi podeu trobar idees.
 
Image and video hosting by TinyPic

dissabte, 11 de gener del 2014

Vistabella del Maestrat, un àlbum molt especial.

Bon dia!!!
Normalment el cap va més depresa que les mans. Els projectes s'acumulen esperant que trobem el moment adequat per materialitzar-los. Quina llàstima no tenir una bareta màgica!!!
Jo per fi, després d'un any aproximadament, vaig trobar l'instant per fer aquest àlbum tan especial i el vaig poder regalar al meu pare el dia de Reis.
 


La idea era recopilar les fotografies que teníem de les escapades a Vistabella del Maestrat, el poble del meu avi. No hi hem anat totes les vegades que hem desitjat, però quan hi anem, sempre tenim un sentiment de pertinença. El poble i el seu entorn forma part del nostre origen.
 
Per elaborar-lo vaig fer servir una estructura d'àlbum de Blokum, cartolines kraft de base per les pàgines i papers estampats de la col.lecció K&company.
 
Ara us mostro les pàgines interiors de l'àlbum. El vaig separar en dues parts, la primera a on explico la geografia, la història, els momuments i les festes del poble.
 



I una segona part on hi ha totes les fotografies que tenim.

 
Em va agradar molt fer aquest projecte i el resultat també. Cal esmentar que el meu pare em va dir que era el millor regal d'aquestes festes. Se'l mirava i remirava i estic convençuda que quan vaig marxar, se'l va tornar a fullejar.
Així dóna gust regalar scrap.


Bon cap de setmana!!!

Image and video hosting by TinyPic

dijous, 9 de gener del 2014

Les nominacions els premis Liebster Awards!!

 
Bon dia!!
 
Fa dies vaig publicar que m'havien donat dos premis i ara em toca a mi donar-los a altres blocs. És una manera de donar-nos a conèixer i és que ara, n'hi ha un munt tant d'scrap com d'altres temes. És complicat descobrir-los tots, seguir-los si a més a més, tu també en tens un que vols anar actualitzant.

 
 
Bé, doncs després de mirar i remirar diferents blocs que reuníssin els requisits i que em resultéssin interessants per un motiu o altre, aquí us deixo la meva llista de blocs a qui jo donc el premi Liebster Awards i les preguntes que han de contestar. Per saber les regles d'aquests premis clicleu aquí
 
Esther   http://territorioscrap.blogspot.com.es/
Arantxa http://somriuresdepaper.blogspot.com.es/
Sara      http://ambpapersifils.blogspot.com.es/
Pili        http://scrapymaspili.blogspot.com.es/
Heliana http://helipapeles.blogspot.com.es/

Les 11 preguntes:

1.- Com vas descobrir l'scrap?
2.- Quin va ser el teu primer projecte?
3.- Quin és l'estil que utilitzes en les teves creacions?
4.- Com t'inspires (mirant per internet, la teva pròpia creativitat...)?
5.- Què prefereixes, fer scrap sola o en companyia?
6.- Quin és el color que sempre és present a les teves creacions?
7.- A quines botigues compres el material d'scrap?
8.- Què prefereixes, botiga online o física?
9.- Què és el que més t'agrada crear (àlbums, tags, LO...)?
10.- Quina és la teva eina imprescindible?
11.- En quin projecte estàs treballant actualment?

Us recomano que visiteu aquests blocs, hi trobareu idees interessants.

Bona nit a tothom i fins la propera!

Image and video hosting by TinyPic

dimarts, 7 de gener del 2014

El racó d'en Nil.

Bon dia a tothom!!!
 
Després de tantes festes, reunions familiars, algun encàrrec i algun regal d'scrap, tornem a la rutina. Bé, jo en part, perquè estic de baixa esperant l'arribada d'en Nil. I per aquest motiu, ara el meu objectiu és fer projectes d'scrap per a ell.
 
Tinc mil idees; àlbums, un diari, marcs i guirnaldes per decorar l'habitació, un cartell per l'entrada...i segur que en surten molts més.
 

Seria fantàstic que només amb la ment els projectes es realitzessin, però no. Així doncs per començar tinc apunt el material per dur a terme un àlbum, el cartell de l'entrada de la seva habitació i els marcs per decorar l'habitació. 
 
Així que em posaré mans a l'obra,el més aviat possible, perquè tot plegat és feineta i una tampoc està el 100% per està fent scrap hores i hores. Les que heu estat embarassades sabeu de què us parlo, que si l'esquena, les cames, el nen que no para de moure's i se't clava per aquí i per allà...
 
Bé, doncs avui, amb aquesta publicació, donc per inagurada la secció "El racó d'en Nil" a on us aniré explicant i mostrant com evolucionen els diferents projectes.
 
Fins la propera.
 
Image and video hosting by TinyPic

dissabte, 4 de gener del 2014

Avui va de premis; Premi Dardos i Liebster Award.

Una entrada una mica llarga, per llegir-la amb calma.

Cada vegada som més els/les que creem un bloc per compartir amb la resta de persones els nostres gustos i creacions. Hi ha persones que han creat uns premis per aquells blocs amb pocs seguidors; una manera per donar-se a conèixer que em sembla molt interessant.

A mi a finals de l'any passat me'n van donar 2 i encara no els hi havia dedicat una entrada, així que avui és el dia.


El primer premi Dardos me'l va concedir la Noèlia del bloc http://entremariposasypapeles.wordpress.com/

Les normes del premi són:
- Donar el premi a 11 blocs amb menys de 200 admiradors/es i formular-los 11 preguntes.
- Fer-se fan de la persona que te l'ha donat i nombrar el seu bloc.
- Explicar 11 coses sobre mi.
- Contestar 11 preguntes.
- Posar la imatge del premi al bloc.

I l'últim premi Liebster Awards me'l va concedir la Sandra del bloc http://conunpoquitodemi.blogspot.com.es/
Les seves normes les podeu trobar al clicant al link del premi.

Gràcies a totes dues per donar-me aquests premis. I ara em disposo a seguir les normes dels dos premis.
Primer de tot respondré a les preguntes que em van fer.
 
1.- Perquè vaig decidir fer un bloc?
Per compartir i donar a conèixer les meves creacions.

2.- El meu bloc preferit?
És difícil de triar-ne un, n'hi ha molt d'interessants dels quals pots aprendre i agafar idees.

3.- De què m'agradaria escriure més al meu bloc?
D'altres interessos que tinc com per exemple la cuina o altres manualitats.

4.- Quines coses positives m'ha donat fer el bloc?
Aprendre com es crea un bloc dia a dia, conèixer a gent i que la gent em conegui a mi.

5.- Què m'ha semblat més difícil alhora de crear el bloc?
Començar a fer-lo, no en tenia ni idea.

6.- Què fas perquè les entrades siguin més llegides?
Aviso mitjançat el facebook personal i al grup de "scrapbooking en España" que he fet una nova entrada.

7.- Quines són les teves xarxes socials preferides?
Preferides no en tinc cap, la més utilizada el facebook.

8.- Com és el meu dia a dia i com ho compagino amb el bloc?
Els dies de cada dia els dedico al treball, a la casa i si em queda una estona, un dia o dos dedico unes hores a la tarda a escriure el bloc. Però quan més temps hi dedico són els matins del cap de setmana.

9.- Com definiries el teu estil en els teus projectes?
Un estil simple, poc carregat i amb color, majoritàriament. M'agraden els projectes vintage, però em costa crear-ne un utilitzant aquest estil.

10.- Quin és el millor moment que has viscut en el bloc?
M'agrada quan la gent em deixa comentaris, veig que el número de visites ha augmentat, em donen premis o els/les seguidors/es són més.

11.- Quin va ser el primer projecte creatiu al teu bloc?
Uns cartells d'obert i tancat.

12.- Quin és el meu color preferit?
El vermell.

13.- Què m'agrada fer més?
Depèn del moment i la inspiració, però els mini àlbums que encara que porten més feina, els resultats són impactants i "resultons".

14.- Quina va ser la meva primera eina d'scrap?
3 troquels; un de papallona, un per arrodonir les cantonades i un de cercle.

15.- Quina eina és la teva imprescindible?
No sabria dir quina.

16.- Quina és la teva última adquisició?
Kits de papers de nen "Boy crazy de My mind's eye"

17.- Ordenada o desordenada?
Treballant una mica desordenada, però quan ha de venir algú a casa o acabo un projecte molt ordenada. Tot i que haig de dir que el material el tinc molt classificat, papers a la seva carpeta i caixa, els troquels a una bossa, les tintes a una altra....

18.- Tutorial o iniciativa pròpia?
Els tutorials em donen idees i després deixo volar la imaginació.

19.- Tens algun treball inacabat?
Ara no.

20.- Quina és la teva marca preferida de segells?
Els de "consalypimienta" i els de fusta d'Artemio.

21.- Quin va ser el teu primer treball d'scrapbook?
El primer va ser un parell de layouts a un taller i després, sola, una targeta de felicitació.

Per no allargar-me més amb aquesta publicació, el proper dia us dic aquí li atorgo jo aquests premis i quines són les preguntes que els hi faig.

Fins la propera.








Image and video hosting by TinyPic

dijous, 2 de gener del 2014

Mercat d'ocasió: papers.

Bones!
Com us vaig comentar ahir, estic revisant el material que tinc i tot aquell que no utilitzo, el vull vendre. Així que a poc a poc us l'aniré ensenyant , perquè li pugueu fer una ullada i em dieu quin us interessa.
 
Em podreu deixar un comentari a la mateixa publicació o enviar-me un missatge a tresorsdscrap@gmail.com
En aquest missatge a més de dir el material que voleu, també m'haureu de deixar la vostra adreça per saber a on enviar-ho.
Penseu que al preu del material, s'hi afegiran les despesses d'enviament. Si sou d'un poble proper a Malgrat de Mar, us ho puc fer arribar personalment o ens podem trobar a un punt intermig, en parlem en cada cas.
 
Pel que fa als blocs, us ensenyo la pàgina principal, perquè podeu veure els papers que hi ha i després alguna mostra més ampliada d'algun en concret.

PAPERS:

· Bloc Doodle-deux (21x29 cm), 1 cara. Preu: 0,50e/u

· Bloc K&company (30,5x30,5cm), 1 cara. Preu: 0,60e/u

· Bloc pinkpaislee (30,5x30,5cm), 2 cares. Preu: 0,70e/u

· Bloc Toga (30,5x30,5cm), 1 cara. Alguns papers amb efecte brillant. Preu: 0,60e/u

· Blocs: 30,5x30,5cm, 1 cara i textura: són fins.
Preu: 0,50e/u 
 
 
 
· Individual: 1 unitat de cada (30,5x30,5cm), 2 cares.
  Preu: 0,70e/u (En alguns d'ells podeu veure com és l'altra cara mirant la part de
                                 sota del paper. Hi surt una petita mostra)



 
 
 
2 unitats de cada (30,5x30,5cm), 2 cares. Preu: 0,70e/u
(A la fotografia podeu veure com són les 2 cares)

 
 
Espero haver estat clara en cada cas. Si hi ha algun dubte, pregunteu-me.
 
Properament us penjaré més material, concretament segells.
 
Fins aviat i bona nit!!!

Image and video hosting by TinyPic

dimecres, 1 de gener del 2014

Bon any 2014!!!!

Bon dia a tothom i bon any 2014!!
Avui és un dia estrany. És aquell en el qual cadascú es lleva quan vol o quan el cos li permet. Menja el que li ve de gust o el que li entra.Va del llit al sofà i del sofà al llit...
I entremig de tot plegat, hi ha moments més actius com ara en els quals em disposo a escriure-us algunes paraules.
 
Fa dies que no m'hi posava i és que entre encàrrecs i regals d'scrap i cuinar per aquestes festes, doncs no tenia molt de temps, la veritat.
 
Primer de tot us mostraré l'última postal de l'any. Senzilleta, però que en el seu interior hi guarda paraules molt sinceres per algú important. La vaig fer ahir, a l'últim moment i el resultat m'agrada.
 


I ara també us volia comentar, pels que no ho sabeu,  que comença per mi un any molt especial, perquè tindré el meu primer fill. Ara que cada vegada queda menys perquè neixi, el neguit va venint a mi. Em faig preguntes que només trobaran resposta a mesura que vagin succeïnt-se els fets. Però el que sí que està clar és que la vida em canviarà i que hauran de passar uns mesos fins que m'acostumi a la nova rutina.
Per aquest motiu aprofitaré aquestes setmanes per anar actualitzant el bloc i després, ho faré a la mesura que el petit em permeti.

Aquests dies us aniré mostrant un àlbum molt especial, així com tot els projectes que realitzi per decorar l'habitació del nen, el seu primer àlbum d'scrap...a més, d'altres treballs fets que encara no he mostrat. També us puc avançar que en breu faré un mercat d'ocasió, ja que em vull vendre material que no faig servir.

Bé, fins aquí l'entrada d'avui.
Desitjo que hagiu començat en bon peu aquest 2014 i fins la propera!!


Image and video hosting by TinyPic