Traductor

divendres, 6 de desembre del 2013

Crònica de la Fira de St Nicolau 2013

Ha arrribat i ha passat volant!! Carai, 2a fira de Sant Nicolau superada i com podeu observar en aquesta fotografia, de nou l'experiència ha estat molt positiva. Fresqueta també, perquè déu n'hi do l'aire i el fred, però molt feliç d'haver compartit aquesta nova edició amb totes aquelles persones que heu passat per la parada.
 
 
I evidentment, contenta d'haver compartit aquest matí amb l'Arantxa, una amiga amb la qual gràcies a l'scrap, hem pogut gaudir de bons instants.
 
L'any passat vam iniciar plegades un nou projecte, scrapejant i oferíem tallers al nostre poble; Malgrat de Mar. Actualment aquest projecte l'hem deixat aparcat i hem prioritzar la producció i venta de les nostres creacions. Ella ho ha fet a gran escala (tota una professional!!!) i jo  d'una manera més modesta. 
 

 
 
I per anar acabant amb la crònica de la fira, alguna foto més de les clientes.
 
 
 
 
I una foto d'una visita sorpresa que m'ha fet moltíssima il.lusió; l'Eli i en Sergi.
 
 
 

 
I ara per finalitzar,  dir-vos a totes aquelles persones que han passat a veure'ns, a les que han comprat i ens han fet encàrrecs i a les que, tot i no ser-hi físicament, hi heu estat mentalment i de cor, milions de gràcies!!
 
 

Image and video hosting by TinyPic
 

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies per considerar-m'he una professional, la veritat és que quan vaig conèixer l'scrap mai hagués pensat que aniria així la cosa...però sóc feliç amb el que faig i és apassionant apendre cada dia noves tècniques, viure d'un hobby i a sobre compartir-ho amb una amiga. I RES DE MODESTA saps que menos es más.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El més important és fer allò que a una li agrada i la fa feliç. A més si té art i a la gent de l'entorn els enamora tot allò que crea, la felicitat es multiplica infinitament! Així que t'animo a seguir per aquest camí, gaudeix-lo com estàs fent i deixa'm un lloc al teu costat per continuar compartint instants.

      Elimina

Gràcies pel comentari.