Traductor

dissabte, 21 de desembre del 2013

El meu segell.

Quan haig de prendre una decisió li donc moltes voltes. Penso i repenso buscant la millor opció. Vull que quedi perfecte.
 
Els mesos d'octubre i de novembre vaig donar moltes voltes al tema del segell. Havia creat el bloc i ara volia tenir un segell amb el nom, perquè la gent relacionés el meus treballs, amb el bloc i la persona que fa aquestes creacions. 
 
Tenia clara una idea, però era complicada de plasmar en un segell. Vaig rebre l'ajuda d'un dissenyador gràfic, en Xavi i també de la Susana de La Pecera Rosa. I aquest va ser el resultat final:
 
 


La veritat és que van tenir molta paciència tots dos. En Xavi em va fer el disseny i la Susana hi va afegir aquest cofre tant bonic i me'l va fer. 
 
Gràcies a tots dos per la paciència i la creativitat. La veritat és que sou bons professionals i persones properes amb les que és fàcil treballar.
 
Us tindré presents per altres projectes futurs.
A més us recomano a tothom, que llegeixi aquesta publicació, la seva professionalitat. Si en alguna ocasió necessiteu dels seus serveis, disseny de targetes, webs, entre d'altres o voleu un segell personalitzat a més de material d'scrap, no ho dubteu. A en Xavi el podeu trobar a http://www.xavicamps.com/ i a la Susana al facebook, a la seva pàgina web http://www.lapecerarosa.com/  o el seu blog.
 
Fins la propera!!
 
Image and video hosting by TinyPic

1 comentari:

  1. Gracias Susana!!pues sí, sí te tendré en cuenta para próximos sellos o para comprar en tu tienda, que ya veo que no paran de llegar materiales nuevos. Felices fiestas y hasta pronto!!

    ResponElimina

Gràcies pel comentari.