Traductor

diumenge, 24 de novembre del 2013

Packaging.

Bona nit!
 
Avui us vull parlar del packaging, perquè per mi tant important és el projecte d'scrap com la manera d'entregar-lo i guardar-lo. 
Primer de tot hem de saber que packaging significa embalatge.  Així doncs quan parlem de packaging fem referència a l'envoltori,a l'envàs que s'utilitza per presentar i/o transportar els diferents projectes que realitzem.
 
Els envasos poden ser de diferents materials (fusta, cartró, metall, vidre i paper kraft). Jo normalment faig servir les caixes de cartró  i les bosses de Kraft de diferents mides. Em són molt pràctiques pel tipus de treballs que faig i a més, són fàcils de decorar amb els papers i embellidors d'scrap.
 
Aquí us mostro alguns exemples:
 
1.- Bosses de paper Kraft que podeu trobar a La bolsera i a les botigues de venta de paper.
 
 
 
 2.- Caixes de cartró també de La bolsera, la primera de nen i la segona de nena. També en podreu trobar de diferents mides i formes a Selfpackaging.
 
 
 
 
 
 
I si voleu que tot sigui "fet a mà 100%"  doncs també  podeu crear vosaltres mateixes les caixes amb làmines de cartró o reciclant el cartró de caixes de sabates, galetes...o inclòs amb cartró si el projecte pesa poc. Per internet es troben plantilles per elaborar-les, així com diferents tutorials.

Desitjo que su hagi agradat i que seguiu gaudint del cap de setmana!!!
Fins la propera publicació!

Image and video hosting by TinyPic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel comentari.