Traductor

dimecres, 6 de novembre del 2013

Preparant la fira!!!

Precisament avui falta un mes per la nova edició de la Fira de Sant Nicolau que es celebra a Malgrat de Mar (Barcelona) cada dia 6 de desembre de 9.00 a 14.00 hores.
Aquesta serà la segona vegada que hi participo juntament amb l'Arantxa. L'experiència anterior va valdre la pena i ve molt de gust tornar-hi. Aquí us mostro alguna fotografia de l'any passat.


 
 

 
 
Actualment estem en plena elaboració de material. Tot i que personalment em falten hores, perquè m'és complicat compaginar la vida laboral, amb la familiar i l'scrap.Però totes les estones que puc, m'hi poso amb molta il·lusió.

Si us pregunteu què hi podreu trobar a la parada, doncs papers estampats i llisos,  bases de metraquil·lat, botons i segells en català de consalypimienta tot plegat molt bé de preu (liquidem el material d'scrapejANt). A més de les nostres creacions com postals de Nadal, llibretes, caixes de fusta decorades...entre d'altres objectes perfectes per regalar en qualsevol ocasió.

Ja podeu assenyalar aquest dia a l'agenda. Us espero a la parada!!!

Image and video hosting by TinyPic

4 comentaris:

  1. Me n'alegro moltissim que compartim fira!! sort!! un petonas!!


    Yolanda

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Yolanda!!ens veiem a la fira!! I ara, mentrestant aprofitem aquest mes a tope per fer el màxim de material per vendre! Petons!

      Elimina
  2. Qué guay una feria!!! Espero que te vaya muuuy bien!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Mario!! Si va simplemente como el año pasado, estaré muy satisfecha. Ya te contaré!!

      Elimina

Gràcies pel comentari.