Traductor

dissabte, 1 de febrer del 2014

De taller: cartells per les portes.

Bon dia!!

Després de molts mesos sense fer cap taller, aquest dimecres 29 en vam fer un l'Arantxa i jo (scrapejANt). Vam aconseguir trobar un foradet a les nostres agendes i passar una bona tarda a l'Associació La merceria de Malgrat de mar.
 
La nostra proposta va ser fer 2 cartells per les portes de casa i aquestes són les mostres que els hi vam facilitar.
 

Després d'una petita presentació dels materials amb els que treballaríem,hi havia persones noves, vam passar a fer l'explicació pròpia del taller i també vam recordar com s'estampava i es feia l'embòs. I aquí és quan els nervis es van apoderar d'elles, perquè havien de triar papers i pensar com decoraríen els cartells amb botons, segells, colors de les lletres, cintes....
 
A poc a poc i mans a l'obra....
 
 
 

Després de 2 horetes de creació, vam fer una petita parada per recuperar forces; cafès, cacaolats i unes pastetes; tot boníssim!!
 

 
 
Després del berenar, acabar els cartells va ser un bufà i fer ampolles. Aquí podeu veure alguns dels resultats; fantàstics tots!!
Estic segura que les persones destinatàries estaran contentíssimes amb els cartells.
 

 

I per últim la foto del grup:
 

Gràcies noies per la tarda viscuda. Sempre és un plaer compartir aquestes horetes amb vosaltres fent scrap i sobretot rient moltíssim.
 
 
M'acomiado fins la propera publicació.
Bon cap de setmana i gaudiu molt!!

 
Image and video hosting by TinyPic







1 comentari:

  1. Com sempre un plaer passar la tarda amb vosaltres, sempre sou molt benvingudes al nostre local, esperem repetir l'experiència aviat...
    Petonets!!!

    ResponElimina

Gràcies pel comentari.